Mark-Nienke.nl

Sponsors

Zoals elke (top)sport, kost ook onze rolstoeldanssport erg veel geld. Geld voor trainingen, danskleding, Nienke's dansrolstoel, reiskosten en ga zo maar door.

Zonder de hulp van onze ouders en de steun van enkele sponsors zouden wij onze sport niet op topniveau uit kunnen oefenen. Wij laten deze kans om onze sponsors te bedanken dan ook zeker niet voorbijgaan.

Na jarenlange samenwerking heeft onze sponsor INVACARE/KÜSCHALL aangegeven de sponsoring te beperken tot materiaal voor Nienke's dansstoel. Langs deze weg willen we graag laten weten dat wij Invacare dankbaar zijn voor alles wat zij de afgelopen jaren voor ons betekend hebben.

Momenteel zijn we druk op zoek naar een nieuwe sponsor die ons wil ondersteunen. Wij zijn nog veel te gedreven om nu al aan stoppen te denken.

Na een lange samenwerking met Nancy's Dance Fashion heeft Nancy 3 weken voor ons NK laten weten met onmiddellijke ingang de sponsoring te beeindigen. Gelukkig heeft Nienke er tijdens ons NK prachtig uitgezien door de medewerking van enkele hele vriendelijke en onbaatzuchtige mensen. Waarvoor uiteraard onze hartelijke dank.

Gehandicaptensport Nederland:
Gehandicaptensport Nederland (voorheen NEBAS/NSG) verzorgt onze reizen naar EK's en WK's en organiseert bijeenkomsten ter voorbereiding op deze evenementen.

Neem snel een kijkje op de sites van onze sponsors voor meer informatie.
En jongens: ....

BEDANKT !!!!