Mark-Nienke.nl

Over Nienke

Naar "Over Mark"

Ik ben Nienke Leenman en met mijn 27 jaar het jongere zusje van Mark.

In mijn vrije tijd (voor zover je kan spreken over vrije tijd in topsport) vind ik het heerlijk om samen met mijn vriend in zijn vrachtwagen mee te gaan. Lekker in een paar dagen tijd door Europa crossen... Een andere grote hobby is het motorrijden. Dankzij de klein opvouwbare Champion van Kuschall kon ik afgelopen jaar samen met mijn vriend op vakantie met de motor én de rolstoel.

Al van kleins af aan ben ik net als Mark een liefhebber van sport. Met name de watersporten als (kunst)zwemmen en kanovaren vond ik heerlijk om te doen. Ook handboogschieten is een lange tijd een hobby geweest.
En natuurlijk niet te vergeten DANSEN!

Dus toen ik in 1995 in een rolstoel terechtkwam, was het een kleine stap om te gaan rolstoeldansen. En de resultaten bleven niet uit! Met als hoogtepunten natuurlijk, de bronzen plak op het WK en de Nederlandse titel, allebei in de Latin, ...en de dubbele nederlandse titel in 2005. Ook hebben we een prijs in de wacht gesleept voor het mooiste paar, tijdens een wedstrijd in St. Petersburg. Daar was ik natuurlijk ook erg trots op.

We hopen nog veel mooie ervaringen in het rolstoeldansen op te doen en goede prestaties te leveren. Met de steun van onze supporters moet dat zeker gaan lukken!

Naar "Over Mark"