Mark-Nienke.nl

Over Mark

Naar "Over Nienke"

Hallo, ik ben dus Mark. Ik ben 32 jaar, (ook al zou je dat niet zeggen soms, ja ja ik weet het ;-).

Dansen

Sport is mijn hobby. Ik houd van alle sporten, ik heb onder andere aan voetbal en badminton gedaan. De fysieke inspanning die hoort bij het sporten, spreekt me aan. En ik wil ook graag iets bereiken in mijn sport. Ik wil een doel hebben, en ik wil proberen om te winnen.

Ik ben op dansles gegaan bij Hennesen in Oss. (Hoort bij je opvoeding zeggen ze.) Ik volgde diverse cursussen en heb zelfs een paar regionale wedstrijden gedanst. Nienke danste ook maar in een andere cursus. Toen Nienke in de rolstoel terechtkwam, zijn we samen gaan proberen hoe we met stoel en al konden blijven dansen. We knutselden een programma in elkaar en deden in Gorinchem voor het eerst mee aan een wedstrijd en wat denk je...We wonnen!

Toen waren we verkocht. We zijn meer gaan trainen en hebben het steeds professioneler aangepakt. We zijn zelfs privé-lessen gaan nemen. Nu reizen we bijna elke week vanuit Oss naar Hoogeveen voor lessen van Harm-Jan en Isao. Dankzij hen groeien we nog steeds. Ik ben er echt apetrots op wat mijn zus en ik samen bereikt hebben en ik hoop natuurlijk dat er nog veel leuke ervaringen bij gaan komen!

Naar "Over Nienke"