Mark-Nienke.nl

Nieuws

Terug naar "Nieuws"

Op 9 maart organiseerden 12 organisaties uit Oss een grote interculturele manifestatie rond de 100e Internationale Vrouwendag.

Een aantal maanden geleden werden we benaderd met de vraag of wij daar een demonstratie rolstoeldansen zouden willen verzorgen. Dit leek ons een leuk idee en een mooie mogelijkheid om onze sport te promoten. En daarom stonden we afgelopen zondag bij het hooghuis lyceum zuid in Oss, waar deze dag gehouden werd. En aan volle parkeerplaats was al te zien dat het een druk bezocht evenement zou worden.

Nadat we onze spullen in de kleedkamer hadden gezet, hebben we even rondgelopen en bij een aantal activiteiten een kijkje genomen. Daarna weer terug naar de kleedkamer om ons om te kleden en klaar te maken voor het dansen. We besloten om 4 dansen te laten zien. Cha cha cha en Rumba vr de pauze en Paso doble en jive n de pauze.

De vloer was behoorlijk glad maar het publiek was er niet minder enthousiast om. (vooral de meiden van het Streetdance team wat later die dag ook een demo zou geven, hebben ons erg aangemoedigd!)

Na de demo hebben we nog wat nagepraat met bezoekers en organisatie en toen zat deze geslaagde middag er al weer op.

Terug naar "Nieuws"