Mark-Nienke.nl

Nieuws

Terug naar "Nieuws"

Voor het eerst vond dit jaar "De Grote Prijs van Zuid Nederland" niet plaats in sporthal de maaspoort, maar in "de schutskamp". Maar, de sfeer zat er al goed in toen we aankwamen. Onze eerste ronde stond iets voor 14.00u gepland, dus waren we nog niet aanwezig bij de opening om 10.00u.

Natuurlijk hebben we even bijgekletst met de medewerkers van Invacare die als sponsor van deze wedstrijd aanwezig waren met een stand.

In de time-table stonden nog maar 2 paren in de selectie 1 en 2 ingevuld, maar gelukkig bleek dit aantal gegroeid te zijn naar 5! Twee paren uit de selectie 1 en drie in onze klasse, samen op de vloer. Eerst een General Look en uiteindelijk een finale. En daarna... de medaille voor de 1e plaats mogen ontvangen.

maar deze dag had nog meer bijzonders...
Een "grote kleine fan" is vandaag bij het rolstoeldansen komen kijken en aanmoedigen. De vierjarige Tessa was samen met haar ouders naar Den Bosch gekomen om eens een wedstrijd "live" te zien. En deze danseres in de dop was helemaal in haar sas op de dansvloer! (letterlijk er niet van af te krijgen ) Binnenkort start ze dan ook met haar eerste danslessen. En in Cuijk tijdens de World Cup komen ze waarschijnlijk weer kijken. We hebben weer genoten vandaag en niet op de laatste plaats van Tessa die gierend haar eerste draaien op de dansvloer maakte!

Terug naar "Nieuws"