Mark-Nienke.nl

Archief

Terug naar "Archief"

We hebben weer een druk maar interessant weekend achter de rug. Zoals velen van jullie waarschijnlijk wel weten, werd van 13 t/m 16 mei de Supportbeurs georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Invacare, onze sponsor, stond daar natuurlijk ook met een stand.

De crew had ons gevraagd om zaterdag en zondag aanwezig te zijn om aan de bezoekers uitleg te geven. Er komen namelijk op zo'n beurs altijd een hoop dansers en andere rolstoelsporters die geļnteresseerd zijn in de (nieuwste) producten op rolstoelgebied. Dit leek ons een goed idee, dus waren we present.

Invacare had een zeer opvallende stand, die kon je niet missen. Het was dan ook de hele dag erg druk. Mark heeft onder andere een paar elektrische rolstoelen gedemonstreerd en Nienke kon aan iedereen haar dansrolstoel presenteren en de speciale technieken toelichten.

Zondag zijn we voor de NebasNsg ook nog zelf even de vloer opgegaan. We mochten als selectieleden een demonstratie geven. Het publiek bleef massaal staan kijken en was erg enthousiast. Zelf hebben we genoten van onder andere het zitvolleybal, wat een 'drive' hebben die sporters, heerlijk om naar te kijken!

Terug naar "Archief"