Mark-Nienke.nl

Archief

Terug naar "Archief"

Op vrijdag 17 januari 2003 zijn tijdens het Sportgala 2003 in theater De Lievekamp in Oss de sportkampioenen van het jaar 2002 gehuldigd. Naast de huldigingen waren er ook sporters genomineerd voor de titel Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Sportvrijwilliger van het jaar.

Ook wij waren genomineerd en wel voor de titel Sportploeg van het jaar. Naar aanleiding van onze bronzen medaille op de Wereld Kampioenschappen die we in Polen hebben behaald. Je kunt je voorstellen dat we super trots zijn op onze nominatie. Vorig jaar zaten we nog in de zaal en droomden we stilletjes om ooit op het podium tussen de kampioenen te mogen staan. En nu werden we niet alleen gehuldigd, maar ook nog genomineerd voor een titel. Geweldig!

Enkele weken geleden zijn er wat foto's van ons gemaakt en tijdens het Sportgala werd één van die foto's op een groot scherm afgebeeld. Tegelijkertijd werd er een verhaaltje over ons en onze dansprestaties verteld. Stoer hoor, om jezelf zo op zo'n scherm te bekijken. En natuurlijk zaten onze ouders, vriend en vriendin, familie en vrienden in de zaal.

De titel hebben we helaas niet gewonnen. Die ging naar een Osse schermploeg. Maar de avond was leuk, en wie weet staan we er volgend jaar weer. We doen in ieder geval ons best.

Terug naar "Archief"