Mark-Nienke.nl

Archief

Terug naar "Archief"

24 oktober 2003

Een leuk nieuwtje: we komen bij SBS. Het wordt waarschijnlijk woensdag 29 oktober uitgezonden. In Hart van Nederland (22.30) en misschien ook in Stem van Nederland (19.00).

Onze pr-vrouw, Ilse, heeft met een persbericht de verschillende lokale en enkele nationale media benaderd. En daar hebben we leuke reacties op gekregen. De weekbladen en de kabelkrant in Oss hebben het persbericht geplaatst, Nienke heeft een interview gegeven op de lokale radio en er komt deze week een stukje met foto in het Brabants Dagblad.

Het leukste was toch wel dat SBS 6 contact opnam. Twee jaar geleden hebben ze ons van het programma 'Hart van Nederland' gevolgd tijdens het EK in Papendal en dat wisten ze nog. Nu was de vraag of ze een training mochten bijwonen en ons wat vragen mochten stellen. Ja, natuurlijk! Leuk!

We hadden vanavond om 21.00 uur afgesproken tijdens de latintraining bij Danscentrum Zwijsen in Oss. Op de afgesproken tijd kwam de verslaggever met zijn cameraman aan op de dansschool. Ze interviewden eerst Mark en daarna was Nienke aan de beurt. Vervolgens hebben ze een deel van de training gefilmd. De verslaggever zelf heeft nog even in Nienke's stoel gezeten. Hij gaf toe, dat viel nog niet mee zo snel draaien!

Woensdagavond zal het dus waarschijnlijk worden uitgezonden. We zijn benieuwd wat ze ervan gemaakt hebben. En donderdag vertrekken we naar Minsk. Het wordt spannend hoor, nu het steeds dichterbij komt. Nog wat laatste dingen regelen en dan kunnen we gaan. We houden je op de hoogte natuurlijk!

Terug naar "Archief"