Mark-Nienke.nl

Archief

Terug naar "Archief"

We hebben weer een geweldige week gehad. Gisteren zijn we teruggekomen van de Rehacare 2003. Dat is een beurs georganiseerd in Duitsland, Dusseldorf, voor aanpassingen op allerlei gebied voor gehandicapten. Wat was het daar groot, zeg! Je kunt het zo gek niet bedenken of het was op de beurs aanwezig.

Wij waren uitgenodigd door onze sponsor Invacare om op hun stand dansdemonstraties te verzorgen. Zo kunnen rolstoelgebruikers met eigen ogen zien wat de dansrolstoel van Nienke en de Kuschall-rolstoel in het algemeen allemaal kan. En het rolstoeldansen wordt natuurlijk weer positief onder de aandacht gebracht. Dat vinden wij ook erg belangrijk.

We hebben erg veel leuke reacties op onze dansen gehad. De vloer was wat klein, dus we hebben steeds een cha cha, een rumba en een jive gedemonstreerd. Mensen vonden het gelukkig leuk om naar ons te kijken. Sommigen weten niet eens dat het rolstoeldansen bestaat. Dan is het extra leuk om te laten zien wat we kunnen met een rolstoel.

En wat zijn we daar verwend! Niet te geloven. We logeerden in een prachtig hotel, hebben heerlijk gegeten met de Invacare- en de Kuschall-crew. We hadden zelfs onze eigen kleedkamer op de stand. Wat een weelde. Het heeft ons echt aan niets ontbroken.

Moe maar voldaan zijn we vannacht naar ons bedje gegaan. Weer een hele ervaring rijker!

Terug naar "Archief"