Mark-Nienke.nl

Archief

Terug naar "Archief"

19 april 2003

HET IS ONS GELUKT!

We hebben de Nederlandse Titel in de latin! Hier werken we al jaren en natuurlijk dit hele seizoen naartoe.

Het was echt super spannend. Het hele jaar strijden we al met Dennis en Nadia om de 1ste plaats in onze klasse. We waren erg aan elkaar gewaagd. In Wychen en bij de Poolse Open Kampioenschappen waren we steeds beter. Maar zij stonden natuurlijk ook niet stil. Ze trainden net zo hard als wij en werden steeds beter.

We hebben de laatste weken dan ook niets aan het toeval overgelaten. We moesten alles geven wat we hadden om ook tijdens het NK van ze te kunnen winnen.

Tijdens de wedstrijd waren we erg tevreden. Alles ging redelijk naar wens (voor zover dat kan op een kampioenschap natuurlijk). We zijn echt tot op de bodem gegaan; er zat niet meer in op dat moment. Nu was het aan de jury. Maar ook al heb je er alles aangedaan, de vraag blijft: 'Is het genoeg?' Gelukkig, het bleek genoeg te zijn. We hadden weer van Dennis en Nadia weten te winnen. En zijn nu dus Nederlands Kampioen.

Na de prijsuitreiking hebben we natuurlijk een klein feestje gevierd. Er waren bloemen en er was zelfs voor champagne gezorgd! Terug in Oss zijn we met onze ouders en ega's lekker uit gaan eten.

Terug naar "Archief"