Mark-Nienke.nl

Archief

Terug naar "Archief"

Dinsdag 4 november, nog geen 12 uur terug in Oss, gaat bij Mark de telefoon: Omroep Brabant. De regisseur van 'Het Middagcafé' nodigt ons uit de hoofdgasten te zijn van zijn programma. We hebben wel eens telefonische interviews gegeven voor de radio, maar naar de studio toegaan als echte gasten, dat hebben we nog nooit gedaan. De regisseur wil ons de volgende dag al in de studio hebben. De uitzending is van 12.00 tot 14.00 uur, er komen dan diverse onderwerpen aan bod en wij zullen zogezegd de rode draad zijn.

Iets voor twaalven arriveren we woensdagmiddag met ons hele gevolg (iedereen wil mee natuurlijk, ze zijn verder niet nieuwsgierig ofzo) bij de studio in Eindhoven. We worden hartelijk ontvangen en mogen direct plaatsnemen aan tafel, achter de microfoons. We zijn eigenlijk best een beetje 'peu-nerveux'. Het is tenslotte toch live. De presentator, Arjo Kraak, stelt ons op ons gemak. Hij heeft zich goed voorbereid, onze website bekeken en wat krantenartikelen gelezen. Hij weet eigenlijk al best veel van ons.

Met concrete vragen weet Arjo ons goed door het gesprek te leiden. Het gaat goed, in drie blokken komen allerlei onderwerpen ter sprake: hoe we zijn gaan dansen, dat Nienke het nu leuker vindt in de stoel dan toen ze staand danste, op welke muziek we dansen en dat Mark als klein broertje niet zo lief was als dat hij nu lijkt. De tijd vliegt voorbij en de uitzending is alweer afgelopen. We hebben tussendoor ook nog kennis gemaakt met de lange afstandloper Edwin van der Loop. Hij reist komende week af naar Taiwan om daar op zondag 16 november 100 kilometer hard te gaan lopen op het WK. Wij wensen hem daar natuurlijk veel succes!

Na de uitzending stapt Nienke in de vrachtwagen bij Peter. Lekker een weekje er tussenuit. Mark gaat weer aan het werk, dat moet ook gebeuren. We genieten nog even na van ons avontuur in Wit-Rusland en gaan dan weer vol aan de slag. Over een paar weken staat de wedstrijd in Groningen alweer op het programma.

Terug naar "Archief"