Mark-Nienke.nl

Archief

Terug naar "Archief"

Wat een pech!

Soms zit het mee en soms even niet.

Afgelopen zondag heeft hij vlak voor de wedstrijd van Oranje in een dolle bui (dat is toch niets voor Mark zou je zeggen ;-) zijn enkel verzwikt. Stoeiend met een balletje stapte hij precies op de rand van een paar stenen en toen was het al gebeurd.

In eerste instantie leek het allemaal wat mee te vallen. Goed koelen en een stevige kous erom en dan is het zo weer over. Maar na de wedstrijd van het Nederlands elftal probeerde Mark op zijn voet te gaan staan en dat ging echt niet meer. Dus toch maar even naar de huisartsenpost.

Gelukkig bleek er niets gebroken, maar de enkelbanden zijn ernstig opgerekt en er zitten waarschijnlijk ook wel scheurtjes in. Inmiddels zit zijn enkel in de tape en hinkelt hij met zijn krukken wat rond.

Balen natuurlijk, want er stonden nog wel wat leuke dingen op ons dansprogramma. Gelukkig hadden we voor onze sponsor net een weekje demonstreren in Parijs achter de rug, dus dat viel wel mee. Maar woensdag 14 juni zouden we bijvoorbeeld op vrijwillige basis een demonstratie verzorgen voor het Rode Kruis in Wezep. Hier zouden we jongeren met en zonder handicap kennis laten maken met het rolstoeldansen en daar hadden we erg veel zin in. Dit gaat nu helaas niet door en daar balen we flink van.

Maar er is helaas niets aan te doen. Een ongelukje zit nou eenmaal in een klein hoekje, dat blijkt wel weer. Mark moet zich nu in ieder geval dus een tijdje rustig houden, en dat is voor een wildebras als hij echt niet gemakkelijk ;-)

Terug naar "Archief"