Mark-Nienke.nl

Archief

Terug naar "Archief"

Op 7, 8 en 9 oktober werden voor het eerst de BredaLympics georganiseerd. Dit is een top- en breedtesportevenement voor mensen met een lichamelijke functie beperking. Drie dagen lang werden er wedstrijden georganiseerd op topniveau of voor de liefhebbers in allerlei (olympisch erkende) sporten. Ook konden er clinics gevolgd worden waarin het aanzetten tot beweging en sport de inzet waren. Op vrijdagavond 7 oktober vond de opening plaats in het NAC-stadion in Breda.

Voor deze opening werd aan ons gevraagd om een dansdemonstratie te geven en die wilden we natuurlijk graag komen geven. We werden door leden van de organisatie direct bij binnenkomst opgevangen en naar onze kleedkamers begeleid. En of je het gelooft of niet... we mochten ons omkleden in de BESTUURSKAMER van NAC!! Compleet met bar en luxe, lederen stoelen en dat was dan onze kleedkamer. Geweldig, toch?

In de brasserie zijn we de vloer gaan bekijken. Een heuse ‘Saterday Night Fever’ vloer lag daar op ons te wachten. Mevrouw H. Maij-Weggen, de Commissaris van de Koningin van Noord-Brabant opende het evenement officieel en daarna mochten wij een cha cha, rumba en jive laten zien om de opening sportief kracht bij te zetten.

De BredaLympics werd een succesvol evenement, met een zeer goede organisatie. Wij hopen dat het nog vaak georganiseerd zal worden!

Terug naar "Archief"